Huur mij in

Ik heb ruime ervaring op internet vakgebied, content management systemen zoals WordPress en Joomla, het bouwen, opleveren en optimaliseren van Internet sites en Applicaties. Ik weet dus als geen ander welke problemen een site of internet applicatie kunnen opleveren en hoe deze opgelost moeten worden. Wil je verder ook weten waar problemen met uw apparaten vandaan komen en deze direct oplossen? Hieronder vind je de gebieden van mijn expertisen en waarom u mij moet inhuren.

Nieuwe / Vernieuwen site
Heb je graag assistentie nodig hebt met uw website, dan kunt u bij mij terecht. Wil je een nieuwe site, actualiseren of gewoon een vernieuwde uitstraling: je bent mij op het juiste adres. Mijn werkwijze is dat we een gedegen gesprek aangaan over wensen en samen bekijken wat wel en wat niet mogelijk is. Ik bied u een daarna een passend product aan als uw wensen en de beschikbare mogelijkheden goed op elkaar aansluiten. Bent u akkoord ermee dan ga ik meteen voor u aan de slag.

Bouwen van Plugins of Applicaties
U heeft iets in gedacht dat u graag wilt gaan uitvoeren in uw Joomla! of WordPress site maar u kunt geen plugin hiervoor vinden? U kunt dan gerust contact met mij opnemen. In mijn werk heb ik voor uiteenlopende functionaliteiten van WordPress en Joomla! Plugins geschreven. Ook als u een bepaalde bepaalde (web)applicatie nodig heeft voor uw bedrijf kunt u mij even contacten.

Onderhouden van WordPress of Joomla
Loop je vaak aan tegen problemen bij het aanpassen van uw Joomla! of WordPress site? Heb je vaker problemen met het bijhouden van artikelen in uw site of webshop omdat je meer bezig bent met de techniek? Wilt u aanvallen van hackers voorkomen en weet u niet hoe uzelf hiertegen te beveiligen.

Uw site sneller vindbaar in Google
Uw website is slecht te vinden in google en uw weet niet wat eraan gedaan kan worden. Dit kan ik simpelweg oplossen door met een site check waarna ik u kan adviseren hoe de website door Google beter te laten indexeren en zo hoger in de zoekresultaten te komen. Hoog in Google is natuurlijk mooi, maar het beste voor jou bedrijf is de conversie. Het advies die u zal krijgen van mij kan zeer uit een lopend zijn. Zo krijgt u meer inzicht wat te doen voor het verbeteren van content en code (SEO) tot aan linkbuilding. Mijn passie voor SEO maken dat ik altijd op zoek ga om hoger in Google te komen. En vind ik bergbeklimmen ook heel erg leuk.

Computerproblemen
Samen met u ga ik aan slag om de computerproblemen op te lossen. Het gebeurt altijd op een rustige manier waar ik u stap voor stap door het proces kan doornemen. Als ik klaar ben is niet alleen uw computer, laptop of router in orde , ook weer u hoe je bepaalde hoe je bepaalde pc problemen snel zelf kunt oplossen. U krijgt ook nuttige tips van mij om uw computer of laptop te onderhouden.

Andere vraag of ander probleem
Heb je een ander probleem of vraag die te maken heft met internet, webapplicaties dan kan ik u ook adviseren. Tot slot ben ik een heel leuke vent om mee samen te werken. Neem daarom contact met me op als u vraag heeft of gewoon vrijblijvend advies nodig heeft.