Over mij

Het is duidelijk dat de digitale wereld volop in beweging en internet is dan ook niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. Dit brengt met zich mee dat je steeds meer apparaten aanschaft die met elkaar verbonden moeten worden. Wat doe je dan als deze apparaten niet meer goed werken.
In de snelle economie waarin wij leven is het makkelijk om over een goed medium te beschikken, waarmee u snel wordt geïnformeerd. Er is door de jaren heen veel ontwikkeld, van radio tot walkman van desktop pc tot laptop. Wap er ook een medium om onderweg gebruik te maken van het Internet. Met die gedachte bied ik mijn diensten aan via wapwise.nl op internet vakgebied en computerhulp.

Mijn diensten
Ik kan u helpen bij het instellen en opschonen van jou computer, het maken van een back-up van alle belangrijke bestanden, het installeren van software en een virusscanner. Door mijn ruime kennis over computers, smartphones, tablets, printers, digitale televisies kan ik u snel en professioneel hulp aanbieden.
Verder kan ik u ook adviseren en assisteren voor websites. Wil jij je website op een simpele en professionele manier laten beheren zonder te investeren in technologie, expertise of extra personeel. U kunt dit doen door het dagelijks beheer uit te besteden aan wapwise.nl
Voor het snel en professioneel aanpassen van jou website bent en het uitbouwen ervan naar uw specifieke behoefte bent u bij mij op het juiste adres. Op die manier kun je simpel op elk uur van de dag een update van uw website doorvoeren. Het toevoegen van een product item, het wijzigen van product specificaties kan u makkelijk op elk moment doorvoeren. Je kan ook foto’s, bestanden of afbeeldingen gewoon meesturen. Ik pak het dan verder voor u op.

Mijn doelgroep
Mijn diensten zijn voor kleine als grote websites, zelfstandigen en particulieren zeer interessant in deze specifieke situaties:
• Je budget is niet toereikend om jou website te laten actualiseren van uw website door het bedrijf dat de website voor u heeft opgezet. Het is dan ook heel omslachtig.
• Je hebt de technische kennis niet in huis om een website die past bij jou onderneming professioneel aan te passen.
• Je wilt niet investeren in de U wenst niet te investeren in professionele webdesign software, alleen om jou eigen website te onderhouden.
• Je hebt niemand in huis die de tijd heeft om zich volledig met de website bezig te houden.
• Je zoekt iemand om domeinnamen, sub-domeinen, email adressen aan te maken en die te beheren ed.

Mijn Werkwijze
Bij ons eerste contact kan ik bij u langs komen -indien nodig en gewenst- om alle technische gegevens te verzamelen die ik nodig heb om u het beste van dienst te zijn. Bijvoorbeeld de technische informatie die ik nodig hebt om uw website aan te passen of te ontwikkelen. Ik zorg ervoor dat alle gegevens en bestanden die ik van uw krijg veilig worden bewaard; uw servergegevens, wachtwoorden, originele foto’s,…eventueel kan ik ook contact opnemen met het bedrijf die uw website ontwikkelde om deze informatie aan te vullen.
Als uw een probleem heeft met een van uw apparaten die niet goed kan verbinden met internet of simpelweg nagekeken moet worden zorg ik ervoor dat dit snel en professioneel wordt aangepakt. Het is voor mij uiterst belangrijk dat u weet dat ik alles in werking stel om u het best van dienst te zijn.
Anderzijds kan ik ook diverse internetdiensten voor u uitvoeren. Ik kan u snel assisteren als je internet wilt aansluiten, maar de verbinding valt steeds weg. Of als je niet meer weet hoe je internet weer aan de praat moet krijgen na een uitval. Kortom, ik help je graag op weg met al uw internet-problemen. Van router aansluiting en internet instellen tot een draadloze verbinding opzetten.