Nieuwe sponsor voor Wapwise.nl

Om gelijk met de deur in huis te vallen, beginnen ik met het vertellen dat Wapwise.nl een nieuwe sponsor aan boord heeft. Dit bedrijf geeft zijn krachten als loodgieter in Almere. Belangrijk mede te delen is dat mijn diensten niet gewijzigd zijn en dat Wapwise.nl garant zal blijven staan voor al jouw professioneel advies op internetvakgebied. Niet te vergeten het onderhouden van jouw website.

Woord over onze nieuwe sponsor

Een vakbekwame loodgieter nodig die elke klus met gemak aankan? Neem dan simpelweg contact met hen op. Er wordt zo snel mogelijk iemand ingeschakeld die je verder helpt, daar zorgen zij voor. Het team van gecertificeerde loodgieters waarover zij beschikken, ontbreekt zeker niet aan de nodige dosis ervaring. Je kunt ervan verzekerd zijn dat de loodgieter in Almere heel snel langskomt bij het maken van een afspraak en dat deze heel kundig wordt verholpen. Hun kwaliteit is immers van het hoogste niveau.

Waarvoor ben je nog meer bij deze deskundige loodgieter terecht? Niet alleen is het verhelpen van verstoppingen één van hun specialisaties, maar verder nog voor lekkage reparatie, keuring van cv- ketels en het onderhouden daarvan. Er is een specialist in huis voor elk probleem. Laat hen precies weten wat er aan de hand is en zij zorgen ervoor dat de juiste persoon bij je langs gestuurd wordt.

De samenwerking met de sponsor

Met de nieuwe samenwerking is de bedoeling dat de diensten van beide partijen beter zichtbaar worden voor de gemeenschap, dus zeker ook voor jou!

Enkele van de hoofdpunten die overeengekomen zijn, lees je hier onder.

De sponsor en Wapwise.nl zijn overeengekomen dat:

  • nl onder mijn beheer blijft en dat Wapwise.nl advertentiemateriaal van de spoed loodgieter in Almere te allen tijde zal plaatsen met een hyperlink verwijzend naar de sponsor’s homepage, voor zolang is overeengekomen.
  • de partijen komen onderling overeen dat zij alle redelijke stappen zullen nemen en wederzijds zullen samenwerken om het doel te bereiken van het lanceren van de respectieve sponsoractiviteiten.
  • Elk van de partijen de andere in kennis stelt van geplande speciale promoties en biedt de andere partij de mogelijkheid om deel te nemen aan dergelijke speciale aanbiedingen op een wederzijds aanvaardbare basis.
  • Gedurende de gehele duur van deze overeenkomst zal geen van de partijen op hun website sponsoren of weergeven, een link weergeven naar, inhoud weergeven die is gemaakt of verstrekt door of die verwijst naar, of een promotieovereenkomst met een of andere partij die een “Directe concurrent” is, invoeren.
  • Termijn en beëindiging.

Deze Overeenkomst heeft een initiële looptijd van 10 jaar, die begint op de introductiedatum en eindigt op de eerste verjaardatum van de introductiedatum.

Deze overeenkomst kan door elk van beide partijen beëindigd worden, zolang de andere partij een schriftelijke kennisgeving krijgt van 30 dagen voorafgaande de datum.

Dit zijn enkele van de overeengekomen punten van het contract. Wapwise.nl kijkt uit naar een goede samenwerking met de spoed loodgieter in Almere en dat zal jij ook merken aan de verruimde diensten.

Ik hoop jullie hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld van de recente ontwikkelingen, betreffende Wapwise.nl

Related Posts

No Comments

Leave a Reply